zloty_2000 | 10 Lut 2016, 17:43
mxer napisał(a):zloty_2000 napisał(a):mxer napisał(a):Prawdę mówiąc sam nie wiem.

a to dobre. Chcę po prostu spróbować. Skierować trochę w prawo, trochę w lewo. Wpiąć w to aparat i pstryknąć księżyc. Zabrać ze sobą w Biesy, zataszczyć do Chaty Socjologa. Jestem z 3miasta, wskoczyć w ładny wieczór w auto i podjechać w Bory Tucholskie, rozłożyć kocyk i po prostu podziwiać to co mam nad głową.
Nie zakładam sobie że chce zobaczyć pierścienie tego czy owego, czapę lodową tamtego no i koniecznie jak o to tamto świeci. Podchodzą do tego jak do eksperymentu.
No cóż... jeśli masz w zamyśle taszczyć mebel raczej nie do użytku (wg mnie) to możesz jednak nie licz na wiele a co do wpięcia aparatu.. to raczej się zniechęcisz...
Słuchajcie, to 250zł... naprawdę nie ma nad czym rozpaczać. Będzie gówno to wystawie na śmietnik.

spokojnie.
To nie chodzi o rozpaczanie ale o to byś zamiast się zniechęcać wkręcił w astronomię. Jak napisałeś zamiast wyrzucać 250 na śmietnik warto byłoby do tego dołożyć parę groszy a miałbyś coś co się nada, choćby z naszej giełdy:
https://www.astromaniak.pl/viewtopic.php?f=31&t=38825na upartego początkowo postawisz na statywie foto i też chwilę się pobawisz.
A tak na off'a - hmm jak Ci 250 nie potrzebne to możesz się ze mną podzielić i już wiem co bym za to "obstalował"

Ostatnio edytowany przez
zloty_2000, 10 Lut 2016, 17:56, edytowano w sumie 1 raz
Pozdrawiam,
Andrzej
SW150/750 EQ3-2, Tasco 9VR by Vixen, SWA 3.5mm 70°, SW UW 11mm 80°, TS HR 5mm, Vixen NPL 25 mm, SW LE20,SW 9mm UWA, BCO 6mm, GSO 15mm SV, Barlow 2x, PG FireFly mono 0.3MP, NexImage 5
Ofna Pirate 3.5ccm
Traxxas Ford Raptor
T-Rex 100